Klinik Jie
Velkommen til klinik Jie. Noget af det vigtigste for mig er at se alle mine klienter unikke. Ikke to klienter er ens, heller ikke selvom de som udgangspunkt kommer med de samme symptomer. Derfor vil jeg altid bruge god tid på at stille en diagnose på hver enkelt klient. Derved får alle den individuelle behandling, der passer til der, hvor deres krop og sind er lige på det tidspunkt de er i klinikken.

Jeg benytter forskellige behandlingsformer. Ofte vil en behandling hos klinik Jie indebære flere forskellige behandlingsformer, dog vil akupunkturen være toneangivende.

Om mig
Jeg er uddannet kinesisk akupunktør fra Nordisk akupunktør skole, og tager løbende supplerende kurser. Jeg er medlem af Praktiserende akupunktører, PA og er RAB-godkendt.

Hvad betyder Jie
Jie er kinesisk og kan betyde en knast på en bambusstang, et kapitel, rytme eller ferie. Det kan ses som ændringer i en grundlæggende bevægelse, en ændring i tonen eller et afbræk i tiden. Der hvor noget stopper op. Der er et stort potentiale i at stoppe op og forandre det gængse.

Ordet Jie bruges i bogen Den Gule Gejser af Huang Di Nei Jing Shu, som er et af de ældste skrifter, der er om akupunktur.

Hvorfor så Jie
Jeg håber på at mine klienter føler en behandling er som en slags ferie, hvor der er tid til at slappe af. Behandlingen skal ses som et kapitel, da kroppen gerne skulle have forandret sig fra man kommer ind ad døren til man går ud af døren.

Tilskud

Er du medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til dine behandlinger hos Klinik Jie.
De fleste private sundheds forsikringer dækker også akupunktur.
Sygesikringen Danmark >>

BOOK EN TID