Project Description

BEHANDL DINE SMERTER MED AKUPUNKTUR

Akupunktur er en rigtig effektiv behandlingsform til langt de fleste smerter.

I nogle tilfælde kan akupunkturen lindre smerten og holde den nede i perioder – og i andre tilfælde kan den helt fjerne smerten.

Ønsker du en effektiv smertebehandling? Book en behandling eller kontakt mig for at få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

BOOK OG BLIV SMERTEFRI

Klienter fortæller

Jeg har gennem det sidste halve år gået til behandling hos Claus. Allerede efter de første behandlinger kunne jeg mærke en bedring. Efter et par måneder var jeg stort set symptom fri. Jeg er fortsat med at komme hos Claus, dels for at vedligeholde og dels for velvære.

Claus virker meget kompetent, man føler sig fuldstændig tryk i hans hænder. Jeg kan varmt anbefale ham som behandler. 6 stjerner herfra.

Susanne Tarp

Claus har hjulpet mig af med nogle smerter i knæ og ankel i forbindelse med en løbeskade. Jeg har brugt akupunktur som supplement til andre behandlingsformer, da jeg har god erfaring med, at det lindrer mine smerter, og hjælper til hurtigere healing. Fremover vil jeg bruge akupunktur forebyggende, for at afstresse mit system, som nogle gange bliver overbelastet af mine lange løbeture.

Leon Skriver Hansen

Der er mange fordele ved akupunktur som behandlingsform

Akupunktur er en rigtig effektiv behandlingsform til langt de fleste smerter, i nogen tilfælde kan de lindre smerten og holde den nede i perioder, og i andre tilfælde kan den helt fjerne smerten. Det kommer helt an på smertens karakter, og hvorfor den er opstået.

De typiske smerter der bliver behandlet i klinikken, er smerter, der er ”lette” at placerer rent anatomisk, nemlig dem i muskler/sener og dem i led, og så er der dem som ofte kommer og gå i perioder hovedpine og menstruationssmerter. Fælles for begge kategorier er at de er meget invaliderende for dem som har smerterne, og for de fleste, der har smerter i længere tid, fylder det så meget i hverdagen, at det også kan gå ud over arbejdsliv og ikke mindst familie og venner.

Få behandling for disse smerter:

Smerter kan igen opdeles i 2 kategorier, nemlig pludselig opstået smerte (kunne være hold i ryggen eller fibersprængning) og mere kroniske smerter (kunne være hælspore eller gigt), vi har stor erfaring med begge typer, og som nævnt, nogen af dem kan helt fjernes med akupunktur, og andre kan lindres.
Der kan nævnes mange diagnoser på smerter, og af dem vi har erfaringer med kan nævnes:

  • Hælspore
  • Gigt: leddegigt og slidgigt
  • Tennisalbue
  • Løbeskader: Løberknæ, fibersprængning, overbelastning etc.
  • Frossenskulder
  • Hovedpine: migræne, Hortons hovedpine, Spændingshovedpine
  • Rygsmerter
  • Menstruationssmerter
  • Diskusprolaps
  • Iskiassmerter

Har du smerter som ikke er nævnt her, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre, om det er noget, jeg kan hjælpe med.