Project Description

Iskiasbehandling Med Akupunktur

Akupunktur er en velafprøvet og effektiv behandling mod smerter i iskias. Denne behandlingsform er effektiv og kan lindre dine smerter, uanset om dine smerter er akutte eller har stået på over flere måneder.

Akupunktur er særligt kendt for at være effektiv til afspænding af muskler og væv. Derfor vil denne behandlingsform bearbejde betændelse i de muskler og sener, der omgiver iskiasnerven. Hvilket vil afhjælpe og lindre smerterne markant og ofte få dem til at forsvinde helt.

Er smerterne og lidelserne muskulært betinget, skal der kun ganske få behandlinger til at afhælpe problemet helt. Skyldes dine smerter en diskusprolaps, er en akupunkturbehandling også effektiv, fordi jeg går ind og afhjælper spændinger, hvilket gør at du bedre og hurtigere vil kunne genoptræne dine muskler, omkring diskusprolapsen.

Effekt med det samme

Jeg oplever ofte at mine behandlinger har en akut effekt, da jeg både ved hjælp af akupunktur og Moxa (varmebehandling af akupunkturpunkter) kan afspænde musklerne omkring iskiasnerven, gennem ganske få behandlinger. Hvilket betyder at langt de flest af mine klienter, har oplevet bedring allerede ved 1. behandling.

Tilpasset behandlingsforløb til dig

Hvor mange behandlinger der skal til, og hvor lang behandlings tiden er, det kan jeg ikke sige på forhånd, før den enkelte klient har været oppe på briksen. Dels afhænger det af hvor hurtigt vi kommer i gang med behandlingerne, og dels afhænger det også af, hvor meget tid der bliver brugt på de øvelser, som klienterne får med hjem.

Min erfaring er, at klienter med smerter i iskiasnerven også har smerter/problemer andre steder i kroppen, derfor vil jeg også behandle dette. Så når du kommer til mig første gang, vil jeg gennemgå hele din krop, så jeg på den måde kan behandle smerterne og årsagen, og ikke kun symptom behandle.

Det opnår du de bedste resultater med nu-og-her, men også i det lange løb, så du forbliver smertefri.