Project Description

BEHANDL DINE MIGRÆNE-SMERTER MED AKUPUNKTUR

Akupunktur er en rigtig effektiv behandlingsform mod migræne- og hovedpinesmerter.

Når hovedpinen behandles, så kan der behandles akut, det vil sige at hovedpinen kan fjernes her og nu. Samtidig kan der også behandles på selve årsagen, således at den tilbagevendende hovedpine også kan fjernes på sigt.

Ønsker du en effektiv smertebehandling imod din migræne/hovedpine? Book en behandling eller kontakt mig for at få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

BOOK OG BLIV SMERTEFRI

Klienter fortæller

Jeg har gennem det sidste halve år gået til behandling hos Claus. Allerede efter de første behandlinger kunne jeg mærke en bedring. Efter et par måneder var jeg stort set symptom fri. Jeg er fortsat med at komme hos Claus, dels for at vedligeholde og dels for velvære.

Claus virker meget kompetent, man føler sig fuldstændig tryk i hans hænder. Jeg kan varmt anbefale ham som behandler. 6 stjerner herfra.

Susanne Tarp

Claus har hjulpet mig af med nogle smerter i knæ og ankel i forbindelse med en løbeskade. Jeg har brugt akupunktur som supplement til andre behandlingsformer, da jeg har god erfaring med, at det lindrer mine smerter, og hjælper til hurtigere healing. Fremover vil jeg bruge akupunktur forebyggende, for at afstresse mit system, som nogle gange bliver overbelastet af mine lange løbeture.

Leon Skriver Hansen

Derfor kan akupunktur fjerne dine migræne-/hovedpinesmerter

Rigtigt mange mennesker lider af hovedpine og migræne, nogen har det kronisk, det vil sige konstante smerter i hovedet, andre oplever det kommer ved bestemte situationer. Det kan være i stresset situationer, eller ved indtagelse af bestemte fødevare, nogen kvinder oplever det altid før eller under menstruation.

Jeg anbefaler klart at folk der lider af tilbagevendende hovedpine kommer når de ikke har hovedpine, da det er det helt korrekte tidspunkt at behandle selve årsagen til hoedpinen, og det gøre at det øger mulighederne for at lave varige resultater.

Rigtigt mange lider af migræne, nogen får det ofte andre sjældnere, fælles for alle er dog, at når anfaldene kommer, er det meget invaliderende, og for manges vedkommende, resulterer det i sygemeldinger og mange må lægge sig i engen, trods de tager deres medicin. Symptomerne er her ikke kun hovedpine, men der kan også være synsforstyrrelse, lysfølsomhed og kvalme. Jeg oplever ofte at allerede efter få behandlinger bliver anfaldende ikke så voldsomme som tidligere, og samtidig går der længere tid imellem. Der er stort set lige mange kvinder og mænd der døjer med migræne, et sted hvor der er en kønsforskel, hos mændene er det typiske stress relateret og hos kvinderne følger migræne anfaldene der menstruationscyklus.

Spændingshovedpine er en ”kategori” for sig selv, her er hovedpinen ofte opstået pga. muskelspændinger i nakke og/eller ryk, derfor vel den langsigtede behandling være lidt anderledes, da muskelafspænding, vil være en stor del af behandlingen.

Mange lider også af kronisk hovedpine, hvor der ikke er et fast mønster eller det kan kaldes migræne, spændingshovedpine eller lignende, men også her er akupunktur en rigtig god behandlingsform.
Der findes rigtigt mange årsager til akut og kronisk hovedpine, derfor bliver der altid stillet en individuel diagnose, og efter første behandling, vil jeg samtidig komme med kostråd eller øvelser, der kan forebygge hovedpinen på sigt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.