Project Description

Akupunktur hjælper dig af med din allergi.

Få akupunktur og undgå at blive ramt af allergi i år.

Som RAB-godkendt behandler, med speciale i Kinesisk Akupunktur, hjulpet mange af mine klienter af med symptomerne ved allergi.
Jeg kan derfor også hjælpe dig.

Når du bestiller en tid hos mig, laver jeg et effektivt behandlingsforløb, der er tilpasset dit behov, der hjælper din krop tilbage i balance og retter op på de fejlsignaler kroppen sender, når man oplever allergi.

Forløbet er derfor tilpasset dit udgangspunkt og dine symptomer, så du får mest værdi ud af behandlingen.
Så kom ned i min klinik, lige ved søerne i København og få bugt med din allergi nu.

Allergi kan forebygges med akupunktur

Decmber/januar helt rigtige tidspunkt at starte forebyggende behandling mod pollenallergi. Når du starter behandling af pollenallergi, inden pollensæsonen er startet og dine symptomer allerede er i gang, giver det mulighed for, at jeg kan gå ind og arbejde på årsagen til problemet.

Så I stedet for at lave symptombehandling, som det gerne bliver når man først starter behandlingen efter pollensæsonens start, vil behandlingen virke forebyggende, så du kan undgå at blive ramt af allergi, i pollensæsonen i år. Der er derfor nu du skal starte din behandling.

Hvad er allergi?

Når man udvikler allergi er det oftest ens immunforsvar, som reagerer overfor ellers normalt uskadelige stoffer. Kroppen laver altså den “fejl”, at kroppen danner antistoffer mod stoffer i omgivelserne, som normalt ikke er skadelige. Denne reaktion kan være yderst irriterende og generende.
Man kan være allergisk overfor fx. støvmider i husstøv, svampesporer og pollen der kan stamme fra fx græs, birk, el og bynke, og nogle stoffer i visse fødevarer og medicin, som fx penicillin. Akupunktur hjælper ved at regulere din krops immunforsvar, og reducerer derved generne ved allergier betydeligt.
Hyppige symptomer på allergi
Symptomerne kan være øjne, der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen, vejrtrækningsproblemer, hoste og nysen. Mange får lavet en prik test hos lægen, for at få bestemt hvilken form for allergi man lider af.
Stress i kroppen på den ene eller anden måde er tit katalysator, for at fremprovokere allergi. Derfor er det vigtigt at få afbalanceret ens system i forhold til en behandling af allergi.

Hvem bliver ramt af allergi?

Alle kan blive ramt af allergi. Jeg fik selv allergi som barn.
Som dreng oplevede jeg på egen krop, hvor træls allergi kan være.
Da jeg var en ung knægt udviklede jeg allergi overfor husdyr. Min allergi opstod nok i forbindelse med noget usikkerhed i om familien skulle flytte eller ej. Allergi udvikles oftest hvis man er stresset, på den ene eller anden måde, i sin krop, og min barnekrop var nok gået hen og var kommet lidt i ubalance, uden at jeg eller andre som sådan havde registreret det. Det gav sig til udslag i form af allergi overfor husdyr.
Det resulterede i mange forskellige behandlingsforsøg, både med det ene og det andet, uden at rigtig komme problemet til livs.
I dag lever jeg uden nogle former for gener, og uden at medicinere mig med fx. antihistaminer eller andet medicin.
Så ja, jeg ved hvor træls allergi kan være, men jeg ved også hvad man kan gøre ved det.